Protectia datelor personale

LOGOMALL SRL colecteaza urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de e-mail, numar de telefon.

Datele se completeaza in formularul de cerere servicii de pe www.logomall.ro, respectiv se comunica telefonic sau prin e-mail, in functie de modalitatea de plasare a comenzii.

Scopul colectarii datelor este:

  • Realizarea produselor si serviciilor grafice comandate de catre client, precum si comunicarea cu acesta (avand in vedere ca derularea majoritatii proiectelor se desfasoara in mai multe etape).
  • trimiterea de newslettere (produse noi in grila de vanzari, oferte speciale, promotii) prin folosirea postei electronice (e-mail)
  • LOGOMALL SRL, nu colecteaza informatii despre tranzactiile bancare efectuate intre client si LOGOMALL SRL, acestea fiind realizate de catre un procesator de plati extern (Netopia).

LOGOMALL SRL garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de e-mail marketing, ANAF, Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Drepturile de care beneficiati

In legatura cu datele personale ale dvs, aveti dreptul de a opera rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii în limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dvs cu privire la anumite prelucrari, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment.

In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau la instantele de judecata, in cazul in care considerati ca s-a incalcat vreun drept în baza prevederilor legale.

 

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop